Despre noi

Despre noi, cel mai important lucru de spus ar fi ca grija pentru client reprezinta o prioritate. Intotdeauna ne facem planurile pe termen lung de aceea veti vedea in tot ceea ce facem zi de zi preocuparea noastra pentru calitate si dorinta de a ne imbunatati.

Suntem o echipa tanara, plina de energie dar mai ales plina de speranta si optimism ca se pot face lucruri frumoase si de calitate la un pret pe care sa si-l permita un numar cat mai mare de oameni. Ne referim aici in mod special la anumite produse printre care macarons-urile noastre cu faina de migdale fara premixuri la 4 lei, la torturile noastre de ciocolata belgiana la 98 lei/ kg, la tarte, fursecurile cu menta, pricomigdale samd. Cine le-a gustat intelege, cine nu, va intelege atunci cand le va gusta!:)

Incercam sa va cunoastem gusturile, sa va ascultam sfaturile si sa invatam mereu ceva nou! Si tot dumneavoastra ne confirmati ca am ales drumul cel bun atunci cand ne spuneti ca traversati Bucurestiul la ora de varf pentru prajiturile noastre, cand stim ca nu petreceti niciun eveniment in familie fara tort de la Irina sau cand simtim ca ne tratati cu prietenie si caldura.

Va multumim ca v-ati facut timp sa ne cunoasteti si va asteptam la Cofetaria Irina!